18.10.2024

Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Sonuçları Hakkında

Aşağıdaki tabloda bilgileri verilen öğrencilerin 18 Ekim 2024 tarihi mesai bitimine kadar belgelerini şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci Numarası Adı Soyadı
23*****39 İs**** ZE****
24*****20 Be**** SO****
22*****16 Me**** MU*****
24****39 Me**** DE******

İŞE GİRİŞ İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

**İşe giriş işlemleri için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına başvuruda bulanacak öğrenciler, başvuru esnasında aksaklıklar yaşanmaması amacıyla  aşağıda istenilen tüm belge ve işlemlerini tamamlamış halde evraklarını teslim etmelidir.

1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2-Öğrenci Belgesi

3-Sözleşme (Sözleşme için tıklayınız)’nin imzalı hali.

4-E-Devlet üzerinden alınan (E-Devlet üzerinden  SPAS yazılarak sorgulatılan barkotlu belge)SGK Aile Sağlık Yardımı Sorgulama Belgesi ( Anne, Baba ve Kendisi için)

5-Kendi adına açılmış banka hesap bilgileri

Asil listede yer alan öğrencilerimiz, yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte Rektörlük binası 1. Katta bulunan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevli personellerine(FATİH TUNA, ŞAFAK KARDEŞ) şahsen başvuruda bulunmaları, gerekmektedir.