Çevre ve Sağlık Alanında İhtisas Üniversitesi
Personel
Öğrenci
Hastane
Teknopark
Hızlı Erişim
E-posta
EBYS
Engelsiz Üniversite
ÖBS / KBYS
UZEM
Kütüphane
Mevzuat Komisyonu
Rehber
PBS
Staj
Yemek Menüsü
Havuz
İletişim
Sanat Galerisi
Mezunlar
Bilgi Bankası
Radyo Düet
RİMER
TR
EN
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
TR
Anasayfa
Genel Bilgi
Yüksekokul Tanıtımı
Neden Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Program Amaçları
Program Çıktıları
Vizyon-Misyon-Temel Değerler- Kalite Politikası
Başarılarımız
Akçakoca Turizm Çalıştayı Sonuç Raporu
Akçakoca'nın Tarihi
Akçakoca'da Yaşam
Şablon Yazılar ve Formlar
Mevzuatlar
Eğitimler
Etkinlikler
Yemek Menüsü
Ulaşım
International
Courses Taught in English within Düzce University
Courses Offered in Foreign Languages
Düzce/Düzce University
Akçakoca
Incoming Students
Grading System of Düzce University
Erasmus+ Staj
Giden Öğrenci
Ask Me
Kurumsal
Organizasyon Şeması
Personel Görev Tanımları
Görev Tanımları
Yüksekokulumuz İş Akış Şemaları
Görev Listesi
Komisyonlar
Kalite Komisyonu Kararları
Kalite Eylem Planı
Kurullar/Kararlar
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Kararlar
Yüksekokul Kurulu Kararları
Yönetim Kurulu Kararları
2023 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2022 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2021 Yönetim Kurulu Kararları
2020 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2019 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
Faaliyet Raporu
2023 Yılı Faaliyet Raporu
2022 Yılı Faaliyet Raporu
2021 Yılı Faaliyet Raporu
2020 Yılı Faaliyet Raporu
2019 Yılı Faaliyet Raporu
2018 Yılı Faaliyet Raporu
İç Kontol
Fonksiyonel Görev Tanımı
Risk
Risk Değerlendirme Formu
Hassas Görevler
İç Değerlendirme Raporu
2023 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2022 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu
Hizmet Standartları ve Envanteri
Kamu Hizmet Standardı Tablosu
Hizmet Envanteri
Kurumsal Kimlik Kılavuzu
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik/ Turizm İşletmeciliği
Ders İçerikleri ve Müfredatlar
Bölüm Hakkında
Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Hakkında
Müfredatlar (Ders Kodları ve Adları)
Ders İçerikleri
Ders Programı
Staj
Sıkca Sorulan Sorular
Staj Evrakları
Staj Dilekçeleri
İş İlanları ve Stajyer Talebinde Bulunan Kurumlar
Danışmanlar
İşletmede Mesleki Eğitim
İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Evrakları
İşletmede Mesleki Eğitim Sonrası Doldurulacak Evraklar
İşletmede Mesleki Eğitim Yönergesi
Bitirme Projesi Hazırlama Kılavuzu
Öğrenci
Formlar
Akademik Takvim
Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz
Özel Gereksinimi Olan Öğrencilerimiz
Yönetmelik
Mevzuat
Öğrenci Bİlgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Öğrenci E-Posta Sorgulama
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Uzaktan Eğitim Sisteme Giriş
Duyurular
İletişim
İletişim Bilgilerimiz
Sosyal Medya Hesaplarımız
Personel
Öğrenci
Hastane
Teknopark
Hızlı Erişim
E-posta
EBYS
Engelsiz Üniversite
ÖBS / KBYS
UZEM
Kütüphane
Mevzuat Komisyonu
Rehber
PBS
Staj
Yemek Menüsü
Havuz
İletişim
Sanat Galerisi
Mezunlar
Bilgi Bankası
Radyo Düet
Genel Bilgi
Yüksekokul Tanıtımı
Neden Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Program Amaçları
Program Çıktıları
Vizyon-Misyon-Temel Değerler- Kalite Politikası
Başarılarımız
Akçakoca Turizm Çalıştayı Sonuç Raporu
Akçakoca'nın Tarihi
Akçakoca'da Yaşam
Şablon Yazılar ve Formlar
Mevzuatlar
Eğitimler
Etkinlikler
Yemek Menüsü
Ulaşım
International
Courses Taught in English within Düzce University
Courses Offered in Foreign Languages
Düzce/Düzce University
Akçakoca
Incoming Students
Grading System of Düzce University
Erasmus+ Staj
Giden Öğrenci
Ask Me
Kurumsal
Organizasyon Şeması
Personel Görev Tanımları
Görev Tanımları
Yüksekokulumuz İş Akış Şemaları
Görev Listesi
Komisyonlar
Kalite Komisyonu Kararları
Kalite Eylem Planı
Kurullar/Kararlar
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Kararlar
Yüksekokul Kurulu Kararları
Yönetim Kurulu Kararları
2023 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2022 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2021 Yönetim Kurulu Kararları
2020 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2019 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
Faaliyet Raporu
2023 Yılı Faaliyet Raporu
2022 Yılı Faaliyet Raporu
2021 Yılı Faaliyet Raporu
2020 Yılı Faaliyet Raporu
2019 Yılı Faaliyet Raporu
2018 Yılı Faaliyet Raporu
İç Kontol
Fonksiyonel Görev Tanımı
Risk
Risk Değerlendirme Formu
Hassas Görevler
İç Değerlendirme Raporu
2023 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2022 Kurum İç Değerlendirme Raporu
2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu
Hizmet Standartları ve Envanteri
Kamu Hizmet Standardı Tablosu
Hizmet Envanteri
Kurumsal Kimlik Kılavuzu
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik/ Turizm İşletmeciliği
Ders İçerikleri ve Müfredatlar
Bölüm Hakkında
Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Hakkında
Müfredatlar (Ders Kodları ve Adları)
Ders İçerikleri
Ders Programı
Staj
Sıkca Sorulan Sorular
Staj Evrakları
Staj Dilekçeleri
İş İlanları ve Stajyer Talebinde Bulunan Kurumlar
Danışmanlar
İşletmede Mesleki Eğitim
İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Evrakları
İşletmede Mesleki Eğitim Sonrası Doldurulacak Evraklar
İşletmede Mesleki Eğitim Yönergesi
Bitirme Projesi Hazırlama Kılavuzu
Öğrenci
Formlar
Akademik Takvim
Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz
Özel Gereksinimi Olan Öğrencilerimiz
Yönetmelik
Mevzuat
Öğrenci Bİlgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Öğrenci E-Posta Sorgulama
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Uzaktan Eğitim Sisteme Giriş
Duyurular
İletişim
İletişim Bilgilerimiz
Sosyal Medya Hesaplarımız
Yönetim