Rektörürümüz Değişim Programı Öğrencileri ile buluştu!

Üniversitemiz, Erasmus ve Free Mover programları kapsamında gelen yabancı öğrencilerle Rektör Hoca’nın katılımıyla düzenlenen samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Uluslararası ofis koordinatörlüğü tarafından organize edilen etkinlik, öğrencilerin üniversite hayatına daha kolay adapte olmalarını sağlamak amacıyla yapıldı.

Etkinlikte, Rektör Hoca, öğrencilere Türkiye ve üniversitemiz hakkında bilgi vererek, kültürel alışverişin önemine değindi. “Farklı kültürlerden gelen öğrencilerimizin üniversitemize kattığı zenginlik, akademik ve sosyal ortamımızı güçlendiriyor,” diyen Rektör Hoca, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve deneyimlerini dinledi.

Yabancı öğrenciler, etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Türkiye’deki eğitim sistemini ve günlük yaşamı merak ettiklerini belirttiler. Öğrenciler, üniversitenin sunduğu fırsatlar ve sosyal aktiviteler hakkında daha fazla bilgi edinme şansı buldu.

Bu buluşma, uluslararası iş birliğinin ve kültürel etkileşimin arttığı bir ortam yaratırken, üniversitemizin ev sahipliği anlayışını da pekiştirmiş oldu. Rektör Hoca, tüm öğrencilere akademik hayatlarında başarılar dileyerek, her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.