Romanya George Emil Palade University Of Medicine, Pharmacy, Science, And Technology Of Targu Mures ile Erasmus Staj Hareketliliği Programını Yürütüyoruz!

Romanya “George Emil Palade University Of Medicine, Pharmacy, Science, And Technology Of Targu Mures” ‘de yüksek lisans öğrencisi olan Maria Herteg Cristina Üniversitemiz’e İşletme Fakültesinde Erasmus  Öğrenci Staj Hareketliliği yapmak üzere katılım sağladı. Maria Herteg Cristina Üniversitemiz’de 05.08.2024-05.10.2024 tarihleri arasında staj faaliyetini gerçekleştirecek.  Maria Herteg, Düzce ve Üniversitemizle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

“Şimdiye kadarki Düzce Üniversitesi'ndeki Erasmus+ staj hareketliliğim inanılmaz bir deneyimdi, beklentilerimi gerçekten aştı. İki ay boyunca İşletme Fakültesi'nde araştırma ayrıcalığına sahip oldum. Geldiğim andan itibaren desteklendiğimi hissettiğim ve  doğru yerde olduğumu bildiğim bir fakülte. Dekan, dekan yardımcısı ve bu fakültede tanıştığım her profesör, inanılmaz derecede misafirperver ve ihtiyacım olan her konuda bana yardım etmeye çok istekliler.

Çalışmam için bana verilen ofis, odaklanmam ve kendimi geliştirmem için bana mükemmel bir ortam sağladı ve harika çalışma arkadaşlarıyla  çevrili olduğum için şanslıyım. Deneyimlediğim iş birliği duygusu, buradaki zamanımı daha da keyifli hale getirdi. Özellikle bana harika bir akıl hocası olan danışmanıma minnettarım. Her açıdan net ve zamanında iletişim kurarak ve bu yeni ortama uyum sağlamama yardımcı olarak olumlu bir çalışma deneyimi yaşamamı sağladı.

Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü ekibinden de bahsetmeliyim. Romanya'dan ayrılmadan önce bile her adımda yanımdaydılar, yardım ve rehberlik sağladılar. Sorularıma cevap vermekten, harika bir konaklama ayarlamaya kadar, nezaketleri ve özverileri Türkiye'ye ulaşmamı sorunsuz ve rahat hale getirdiler. Ayrıca, üniversite kampüsünden bahsetmeden geçemeyeceğim. Hem çalışma hem de eğitim için mükemmel koşullara sahip olmasıyla birlikte, manzarası da kesinlikle güzel ve burada vakit geçirmeyi keyifli hale getiriyor.

Sonuç olarak, bu Erasmus stajı sırasında Düzce Üniversitesi'nin bir parçası olduğum için çok minnettarım. Bu iki ayın hem profesyonel hem de kişisel hayatımda kalıcı bir etki bırakacağından eminim ve burada deneyimlediğim sıcaklığı ve cömertliği her zaman hatırlayacağım. Bu stajı, hayatımın en iyi deneyimlerinden biri haline getirdiği için Düzce Üniversitesi'ne teşekkür ederim.”