21.10.2024

Rektörümüz Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde Yer Alan Akademisyenlerimizle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde yer alma başarısı gösteren akademisyenlerimizle bir araya geldi.

Programa; Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Araştırma Dekanımız Prof. Dr. Emine Tekin ile Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’ne girme başarısı gösteren akademisyenlerimiz katıldı.

Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nin 2023 Etki Listesi ile Kariyer Boyu Etki Listesi’ne girmeyi başaran akademisyenlerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Üniversitemizin uluslararası alanda adının duyurulmasına katkı sağlayan öğretim üyelerimize teşekkür etti. Üniversitemizin her geçen yıl ulusal ve uluslararası sıralamalarda büyük ivme yakaladığına dikkat çeken Rektörümüz, küresel sıralamalarda kazanılan başarıların dünya çapında önemli bir prestij kaynağı olduğunun altını çizerek Üniversitemizin bir dünya üniversitesi olduğunu vurguladı.