16.09.2024

Rektörümüz Yeni Akademik Yılın İlk Gününde Öğrencilerimizle Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk gününde öğrencilerimizle bir araya gelerek başarı dileklerinde bulundu.

İlk olarak Üniversitemiz Yemekhanesi olan Karavana’da öğrencilerimizle birlikte yemek yiyen Rektörümüz, daha sonra Öğrenci Merkezi’ni ziyaret etti. Kampüste mevcut öğrencilerimiz ve yeni öğrencilerimizle sohbet eden Rektörümüz, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’ndeki iki sınıfı da ziyaret ederek birinci sınıf öğrencilerimize Düzce Üniversitesi ailesine katıldıkları için memnuniyetini iletti.

İlk eğitim gününün heyecanını ve mutluluğunu Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda öğrencilerimizle paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, “Öğrencilerimizi yeniden kampüsümüzde görmenin heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Hepsine hoş geldiniz diyor, onları en önemli değerimiz olarak görüyoruz. Üniversitemizin kazandıracağı bilgi ve donanımla öğrencilerimiz geleceğe güvenle yürüyecek. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim dönemi temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.