27.08.2024

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısından Üniversitemize Ziyaret

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Barış Horzum, Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Canan Güngören ve Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı da yer aldı.

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Kimya Konularının Öğretiminde Yapay Zeka Uygulamalarının Kullanımı” başlıklı projede eğitmen olarak da yer alan Prof. Dr. Mehmet Barış Horzum, Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir ile bilimsel araştırmalar, akademik faaliyetler, üniversiteler arası iş birliği imkanları gibi çeşitli konular üzerine sohbette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, ziyaretlerinden ve projeye katkılarından dolayı Prof. Dr. Mehmet Barış Horzum’a teşekkürlerini iletti.