21.10.2024

“Öğren, Geliş, Kazan”: 2.Düzce Allstar Topluluk Buluşması Düzenlendi

Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarından Blokzincir Topluluğu’nun, Solana Allstar ekibi iş birliği ile blockchain teknolojisini keşfetmek amacıyla düzenledikleri “2.Düzce Solona Allstar Topluluk Buluşması”, İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Allstar Türkiye Bölge Müdürü Tuğçe Yalçın’ın sunumuyla gerçekleşen etkinliğe, Üniversitemizden pek çok öğrencimiz katılım sağladı. Blokzincir ekosistemini geniş kitlelere tanıtmak amacıyla başlayan serinin ikincisinde Web 3 ve Blokzincir teknolojileri anlatıldı.

Yiyecek ve içecek ikramı ile devam eden programda, çevrimiçi bir yarışmada düzenlendi. “Öğren, Geliş ve Kazan” sloganıyla düzenlenen etkinlik, öğrencilerimizin keyifli ve eğlenceli bir an yaşamasına vesile oldu. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken serinin üçüncü etkinliğinin önümüzdeki aylarda düzenlenmesi planlandı.