18.09.2024

AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORYANTASYON (UYUM) PROGRAMI DÜZENLENDİ

Üniversitemiz 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi Programı kapsamında 17 Eylül 2024 Salı Günü Akçakoca Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Meslek Yüksekokulumuz yeni kazanan öğrencilerimize Oryantasyon Programı düzenlendi.

Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arif GÜNGÖR tarafından verilen Oryantasyon Eğitimi Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İstiklal Marşının ardından Üniversitemiz Rektörümü Prof.Dr. Nedim SÖZBİR'in Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Video Mesajı izlendi. Sonrasında Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arif GÜNGÖR Üniversitemiz tarafından hazırlanan sunum eşliğinde öğrencilerimize Düzce İli ve Akçakoca’nın genel tanıtımı, yerleşkemizdeki imkanlar ve eğitim öğretim süreçleri ile öğrencilerimize bilgilendirme yaptı. Program öğrencilerimizden gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.