16.10.2024

2209 Öğrenci Projeleri Başvuruları Hk.

Tübitak Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı ile üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans/lisans öğrencilerinin, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. Biriminiz öğrencileri staj ve uygulamalı derslerde kazandıkları bilgileri pekiştirerek hazırladıkları araştırma projeleri ile 1 Kasım 2024 (Saat 17.30) tarihine kadar TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemi (TYBS) (tybs.tubitak.gov.tr) üzerinden programa başvuru yapabileceklerdir.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için ekte gönderilen çağrı duyuruları incelenebilir. Ayrıca 16 Ekim saat 12.00'de Araştırma Dekanlığı tarafından Cumhuriyet Konferans Salonu'nda 2209 Proje Yazma Eğitimi verilecektir. Proje Araştırma Önerisi dosyası hazırlarken program web sayfasındaki güncel proje önerisi şablonunun kullanılması ve yüklenmesi gerekmektedir.

2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI duyurusu için tıklayınız.

2209-B ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SANAYİYE YÖNELİK ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI duyurusu için tıklayınız.

ÜNİVERSİTEMİZ 2209 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KILAVUZU için tıklayınız.