30.05.2024

Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Eğitim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısı” Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Eğitim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokullarının Akademik Birim Eğitim Koordinatörleri katılım sağladı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönemi genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, Prof. Dr. İlhan Genç, Üniversitemizde geleneksel hale gelen bu toplantıların, yeni eğitim-öğretim yılına daha iyi hazırlanmak adına faydalı olduğunu ifade etti.

Eksiklikleri görme ve sorunları giderme amacıyla bir araya geldiklerini belirten Prof. Dr. İlhan Genç, akademisyenlerimize güvenlerinin tam olduğunu ve doğru uygulamaların mali açıdan da Üniversitemize fayda getireceğini sözlerine ekledi.

Toplantıda; Üniversitemiz Eğitim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, yıl sonu değerlendirmesini kapsayan sunumunda; Öğretim Yılı Değerlendirmesi, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Takvimi, Eğitim Koordinatörlüğü’ne İletilen Talepler ve İyileştirme Önerileri başlıklarındaki gündem maddelerini değerlendirdi.

Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.