12.08.2024

2024/2. Yedek Yerleştirme Listesi/2.Reserve Placement List

2024/2 Uluslararası Öğrenci Başvuruları kapsamında 7-30 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında başvuruda bulunup yedek olarak yerleşerek kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi aşağıda duyurulmuştur. Kayıt hakkı kazanan yedek adaylar 13-15 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda kesin kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Kesin kayıt için gerekli belgeler aşağıda sunulmuştur.

2.Yedek Yerleşenler Listesi

Kesin kayıt için gerekli olan belgeler

As part of the 2024/2 International Student Applications, the list of candidates who applied between June 7-30 and have been placed as reserves and gained the right for final registration is announced below. Reserve candidates who have gained the right to register can complete their final registration procedures at the Student Affairs Department between August 13-15. The documents required for final registration are presented below.

2.Reserve Placement List

The documents required for final registration.