2.10.2024

Uluslararası Öğrenciler İçin Oryantasyon

Üniversitemiz Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler İçin Oryantasyon” adlı panel, İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Panele; Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Ali Öztürk, Uluslararası Ofis Koordinatörümüz Doç. Dr. Sibel Bayram, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katılım sağlarken; Sosyal Güvenlik Kurumu Düzce İl Müdürü Necmi Köroğlu, Düzce İl Göç İdaresi Göç Uzmanı Rıdvan Hakyemez, Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Tahir Güney ve Eğitim Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdi Güngör panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Program, Üniversitemize yeni gelen uluslararası öğrencilere Üniversitemizi tanıtmak, Ülkemize ve Düzce’ye adaptasyonlarını kolaylaştırmak, eğitim öğretim hayatlarında ve oturum izni süreçlerinde karşılaşabilecekleri birçok konu hakkında bilgilendirme yapmak, Üniversitemizde mevcut olan uluslararası öğrencilerin; beklenti, talep ve çözüm önerilerini öğrenmek amacıyla düzenlenmiştir.