10.10.2024

Bölümümüz 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programını Gerçekleştirdi

2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Bitki Koruma Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İsmet YILDIRIM ve öğretim üyeleri Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ, Prof. Dr. Emine DEMİR ÖZDEN, Doç. Dr. Zübeyde Filiz ARSLAN, Dr. Öğr. Üyesi İrem ALTIN ile Bölüm asistanları Arş. Gör. Dr. Şükran YAYLA ve Arş. Gör. İbrahim CİNER’in katılımıyla Fakültemizde 25.09.2024  tarihinde gerçekleştirildi.

Oryantasyon programında Bölüm öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri ile öğrenciler tanıştıktan sonra, Prof. Dr. İsmet YILDIRIM Bölüme yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilere bölüm, üniversite, fakülte ve kampüs olanakları hakkında bilgiler vererek yeni eğitim-öğretim yaşamlarında başarılar diledi. Programın ilerleyen kısımlarında Bölüm Araştırma Görevlileri öğrencilerle birlikte yaptıkları gezide Üniversite Kampüsü ve Ziraat Fakültesi hakkında geniş bilgiler fakülte verildi.