9.09.2024

2024-2025 Heykel ve Resim Bölümleri Yetenek Sınav Sonuçları 2.Yedek Listeleri

HEYKEL BÖLÜMÜ 2024-2025 ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI SIRALI 2. YEDEK LİSTE

RESİM BÖLÜMÜ 2024-2025 ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI SIRALI 2. YEDEK LİSTE

2. Yedek Kayıtlar 4 Eylül 2024 tarihinde Fakültemiz Öğrenci İşlerinden şahsen yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• “Lise Diploması”nın aslı ya da yeni tarihli “Geçici Mezuniyet Belgesi”nin aslı ve 1 adet fotokopisi

• T.C. kimlik numarası olan fotoğraflı nüfus cüzdanının fotokopisi,

• Adayın son 6 (altı) ay içinde çekilmiş 4,5x6 ebadında 6 adet vesikalık fotoğrafı,

• 2 (iki) adet A-4 ebadında büyük beyaz zarf ve 6 (altı) adet posta pulu

• Askerlik çağına gelen 2004 ve öncesi doğumlu erkek öğrencilerin üniversitede eğitim-öğretim için Askerlik Şubesinden alacakları “Askerlik Durum Belgesi”ni getirmeleri zorunludur. Askerliğini yapmış olan öğrencilerin “Terhis Belgesi”nin aslını veya fotokopisini, askerlik görevinden muaf (sağlık, engel sorunları vb. nedeniyle) olanların “Muafiyet Belgesi”nin aslı veya fotokopisini getirmeleri gerekmektedir. ("Askerlik Durum Belgesi Sorgulama" adresinden askerlik durumu öğrenilebilir.)

• 2024 TYT Sonuç Belgesi.

Not: Adaylar, kayıt için gerekli belgelerle bizzat veya temsilcileri tarafından noter tasdikli vekâletnameleriyle başvurabilirler.

Eksik belge veya posta ile kayıt kabul edilmez.