5.09.2024

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2024-25 Eğitim - Öğretim yılı GÜZ dönemi Uzmanlık Alan Dalı Yüzme dersi seçecek 2 ve 3. Sınıf öğrencilerinin dikkatine

2024-25 Eğitim - Öğretim yılı GÜZ dönemi Uzmanlık Alan Dalı YÜZME dersini seçecek 2 ve 3. Öğrencilerinin bu dersi seçebilmek için yüzme bilmeleri şarttır. Ders seçimi için uygulamalı sınav, 12.09.2024 Perşembe günü saat 13.00’de olacaktır. Aday öğrenciler, havuz malzemeleri (mayo veya tayt, gözlük, bone, terlik, havlu) ile birlikte Düzce Üniversitesi Havuzunda 15 dakika önce hazır olmalıdır. Yapılacak uygulamalı sınav (Depar çıkış- 25m serbest stil yüzme- dönüş- suda durma) sonucunda kontenjan dahilinde seçilenler ancak YÜZME uzmanlık dersini alabileceklerdir. Uygulamalı sınava girmeyenler, bu dersi seçemeyecektir. Sınava girip başarılı olamayan veya kontenjana giremeyenler, başka uzmanlık dersi seçeceklerdir.

*Başarılı olan öğrenciler, ders seçim tarihi bitene kadar Uzmanlık Alan Dalı Yüzme dersini seçebilirler.

Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanlığı