25.07.2024

Fakültemiz İşletme Bölümünden Kaya Metal ve Otomatik Kapı Teknolojileri Şirketine Ziyaret

Fakültemiz İşletme Bölümümüzde 2023-2024 Eğitim yılı Bahar Dönemi’nde Doç. Dr. Faruk Kerem ŞENTÜRK tarafından verilmekte olan Küçük İşletme Yönetimi dersi kapsamında öğrencilerimiz bölümümüz/anabilimdalımızdan mezun girişimcilerden Düzce’de faaliyet gösteren Kaya Metal ve Otomatik Kapı Teknolojileri şirketi sahipleri İşletme Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans mezunumuz Enes BAYRAKTAR ve ortağı Muhammet KABARAK’ı ziyaret ettik. Bu ziyarette öğrencilerimiz ortaklık üzerinden şirket yönetimi, karşılaşılan zorluklar ve ortalıkta görev dağılımı gibi konular hakkında bilgi edindiler. Her iki şirket yöneticimize de misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.