28.05.2024

İyilikte Birlik, Gelecekte Miras: Türk Kızılay'da Gönüllü Olmak

23.05.2024 tarihinde İstiklal Konferans Salonunda Türk Kızılay Gönüllü Yönetimi Direktörü Sayın Gökhan ŞİMŞEK'in konuşmacı olarak yer aldığı "İyilikte Birlik, Gelecekte Miras: Türk Kızılay'da Gönüllü Olmak" konulu konferans düzenlendi. Açılış Konuşmasını  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali ÖZTÜRK'ün yaptığı programda Sayın Gökhan Şimşek tarafından Kızılay'ın kurum olarak faaliyetlerinin tanıtıldığı, Kızılay'da gönüllü olmanın anlamı ve önemi anlatıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali ÖZTÜRK tarafından Türk Kızılay Gönüllü Yönetimi Direktörü Sayın Gökhan ŞİMŞEK'e teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde Hatay Samandağ ilçesi Yeniköy Mahallesinde hasar alan anaokulu ve ilkokulun yenileme çalışmalarında yardımcı olmak üzere Dümerang topluluğu tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesine katılan Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencileri Sayın Melisa Gür ve Sayın Dilara Sönmez'e İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver BOZDEMİR ve Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cahit AYDEMİR tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Programa katkılarından dolayı Türk Kızılay Gönüllü Yönetimi Direktörü Sayın Gökhan ŞİMŞEK'e ve konferansa katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.