25.07.2024

Fakültemiz İşletme Bölümü Serkan Raf Şirketini Ziyaret Etti

Fakültemiz İşletme Bölümümüzde 2023-2024 Eğitim yılı Bahar Dönemi’nde Doç. Dr. Faruk Kerem ŞENTÜRK tarafından verilmekte olan Küçük İşletme Yönetimi dersi kapsamında öğrencilerimiz bölümümüz/anabilimdalımızdan mezun girişimcilerden Düzce’de faaliyet gösteren Serkan RAF şirketi sahipleri İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans mezunumuz Serkan DANIŞMAZ ve babaları Abdullah DANIŞMAZ beyi ziyaret ettik. Bu ziyarette öğrencilerimiz aile şirketi ve yönetimi üzerine şirket sahiplerinin tecrübe ve deneyimlerinden faydalandılar. Aile şirketlerinin yapısal özellikleri, kronik sorunları ve güçlü yönleri üzerinden soru-cevap şeklinde sohbet edildi. Aile şirketlerinin süreç içerisindeki dalgalanmaları, yetki devri, görev dağılımı gibi konular üzerinde duruldu. Her iki şirket yöneticimize de misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.