25.07.2024

Fakültemiz İşletme Bölümünden SEK OUTDOOR LIVING Şirketine Ziyaret

Fakültemiz İşletme Bölümümüzde 2023-2024 Eğitim yılı Bahar Dönemi’nde Doç. Dr. Faruk Kerem ŞENTÜRK tarafından verilmekte olan Küçük İşletme Yönetimi dersi kapsamında öğrencilerimiz bölümümüz/anabilimdalımızdan mezun girişimcilerden Düzce’de faaliyet gösteren SEK OUTDOOR LIVING şirketi sahibi İşletme Bölümü lisans mezunumuz Serkan SINMAZ ve değerli babaları Celal SINMAZ’ı ziyaret ettik. Serkan Bey Portatif Alüminyum Masa Sistemleri ve Kamp Ekipmanları Üreticisi olarak Bolu Küçük Sanayi’de faaliyet göstermektedir. Bu ziyarette öğrencilerimiz mezuniyeti sonrası Serkan Beyin yaşadığı tecrübeleri ve düşüncesini nasıl bir girişime dönüştüğüne dair tecrübelerini dinlediler. Bununla birlikte öğrencilerimiz küçük bir işletme girişiminde karşılaşılan zorluklar, doğru bilinen yanlışlar ve aile desteğinin önemine dair değerli bilgiler edindiler. SINMAZ ailesine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.