10.09.2024

YEDEK ÖĞRENCİ KAYIT LİSTESİ (2024-2025 Güz Dönemi)

2024-2025 GÜZ Dönemi Yedek Kayıtları 09 - 11 Eylül 2024 tarihlerinde yapılacak olup 11 Eylül saat 23.59'da sona erecektir.

- Yedek kayıtlar 09 - 11 Eylül 2024 tarihlerinde  http://ebasvuru.duzce.edu.tr/  sayfasından

istenen belgeler sisteme yüklenerek yapılacaktır. Enstitüye elden evrak teslimi ve dosya doldurma gibi işlemler olmayacaktır. (ebasvuru.duzce.edu.tr adresine giriş yapıp "Başvurularım" kısmından kayıt hakkı kazandığınız porgramın dosyalarını sisteme yüklemeniz gerekmektedir.)

- Ön başvuru aşamasında sisteme girilen bilgiler ile yüklenen belgelerdeki bilgilerin aynı olması gerekmektedir. Eksiklik, farklılık olması durumunda adayın kesin kaydı iptal edilir. Sonuçların açıklandığı listede yedek kontenjan varsa, ilk yedek aday kayıt hakkı kazanır. (Tüm yedekler ilan edilmiş olup ilk yedekten başlanarak kontenjan dahilinde yedek kayıtları onaylanacaktır)

- Biyometrik Fotoğraf yüklenmesi gerekmektedir. Farklı fotoğraf yükleyen adayların kayıtları yapılmayacaktır.

- Tezsiz Yüksek Lisans programlarında dönem ücreti 12.500 TL, dir. Dönem ücretleri, kesin kaydınız onaylandıktan sonra Ders Kayıt zamanında ödenecektir. (Tezsiz programlar toplamda 3 dönemdir.)

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar:

Kesin Kayıt için E-Başvuru Sistemine Yüklenmesi Gereken Belgeler

NOT: Aşağıda belirtilen belgelerde, sadece kayıt olacağınız programın şartlarında olanları yükleyiniz.
(Örnek: Tezsiz Programların şartlarında ALES ve Yabancı Dil yoktur. O yüzden puanınız varsa bile bu belgeleri sisteme yüklemenize gerek yoktur.)

1- Kesin Kayıt Dilekçesi (indirmek için tıklayınız)

Hak kazanan tüm adaylar, yukarıda linki verilen dilekçeyi eksiksiz doldurulup ıslak imzalı olarak e-başvuru sistemine yüklemelidir. Dilekçeyi imzalamayan ya da e-başvuru sistemine yüklemeyen adayların kesin kayıtları onaylanmayacaktır.

2- E-Devletten alınan Mezuniyet Belgesi

*Doktora programlarına kayıt olacaklar hem lisans hem de yüksek lisans belgelerini yüklemelidir
Not: Yurt Dışı mezuniyeti olan adaylar Mezuniyet Belgesi ve YÖK DENKLİK belgesini yüklemelidir.

3- Transkript

*Doktora programlarına kayıt olacaklar hem lisans hem de yüksek lisans transkriptlerini yüklemelidir.
**Yüklenmesi istenen 1. Öncelik E-Devletten alınan belge, 2. Öncelik Elektronik imzalı belge 3. Öncelik ıslak imzalı belge.

4- ALES Sonuç Belgesi

*Sonuç Belgesi Kontrol Kodu gözükmelidir.
**Kayıt olmaya hak kazandığınız program şartlarında ALES şartı yoksa, yüklemenize gerek yoktur.

5- Yabancı Dil Belgesi

*Sonuç Belgesi Kontrol Kodu gözükmelidir.
**Doktora programlarına kayıt olacaklar ve başvuru şartlarında yabancı dil puanı olan yüksek lisans programına kayıt olacaklar yüklemelidir.

6- E-Devletten alınan Askerlik Durum Belgesi

7- E-Devletten alınan Adli Sicil Durum Belgesi

8- Protokol kapsamında kayıt olacaklar için “Çalışma Yeri Belgesi”
*Güncel tarihli ve Çalışılan Kurum tarafından imzalı olmalıdır.

9- Biyometrik Fotoğraf
(Hiç fotoğraf yüklemesi yapılmaması ve Biyometrik fotoğraf dışında yükleme yapılması halinde kesin kayıt tamamlanmayacaktır.)

10- Pedagojik Formasyon Sertifikası
*Kayıt olacağı programa bu belgeyle kabul edilen adaylar yüklemelidir.

11- Yatay Geçiş

*Üniversite Dışından Yatay Geçiş ile gelen adaylar kendi Üniversitelerinden alacakları "Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dâir Belge"yi de yüklemeleri gerekmektedir.

*Yatay Geçiş ile kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, ön başvuruda ve kesin kayıtta istenen evrakları daha önceden yüklemişlerse sadece Kesin Kayıt Dilekçesi'ni yüklemeleri yeterlidir.

Anabilim Dalı

Programı

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği  Tezli Yüksek Lisans

Eğitim Bilimleri

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezli Yüksek Lisans 10.09.2024 güncelleme

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans İ.Ö.

Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans

İmalat Mühendisliği

İmalat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

İmalat Müh. Tezli Yüksek Lisans (Düzce ve Gümüşova OSB Protokolü)

İnşaat Mühendisliği

İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

İşletme

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim

Kompozit Malzeme Teknolojileri

Kompozit Malzeme Teknolojileri Tezli Yüksek Lisans

Makine Mühendisliği

Makine Mühendisliği  Tezli Yüksek Lisans

Makine Mühendisliği  Tezli Yüksek Lisans (OSB Protokolü)

Manevi Danışmanlık ve Rehberlik

Manevi Danışmanlık ve Rehberlik İ.Ö.

Özel Eğitim

Özel Eğitim Tezli Yüksek Lisans