9.09.2024

İhale İlanı

Düzce Üniversitesi Taşınmazlarından Kapalı Halı Saha ve Kondisyon Salonu ile Tenis Kortu Alanlarının İhale Duyurusu

Üniversitemiz taşınmazlarından ilan metninde listesi bulunan spor tesisi alanlarının ihalesi yapılacaktır.

1- İlan metninde ismi, yeri, şartları ve geçici teminatı yazılı kiralama alanlarının 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulüyle yapılacaktır. İstekliler yapmış oldukları teklife bağlı olmakla birlikte teklif edilen bedelin üstüne çıkabileceklerdir.

2- İhale belirtilen tarih ve saatlerde Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacaktır.

3- İhaleye katılmak isteyen istekliler en geç belirtilen ihale gün ve saatine kadar ihale işlem dosyalarını Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından ücretsiz görebilir.

4- İhaleye katılabilmek için isteklilerin; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olması ve ilan metninde belirtilen belgeleri ihale dosyası ile birlikte vermeleri gerekmektedir.

İhale İlan Metni için TIKLAYINIZ.