8.10.2024

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Öğrenci Bursu Başvuruları

Tohum Yetiştiricleri Alt Birliği'nin başlatmış olduğu öğrenci bursu kapsamında ziraat fakültesinde okuyan öğrencilerden ailesi çiftçilik yapan/tohum yetişitiricisi, şehit/gazi/yetim olanlar ile muhtaç durumda olanlara kurum çatışı altında 2024 yılı Kasım ayından başlamak üzere eğitim takvimi süresince 2025 yılı Haziran ayı dahil olmak üzere aylık 1.000 Türk Lirası (BinTürkLirası) burs verilecektir. Öğrencilerimiz Başvuru için gerekli belgeler ile birlikte fakülte sekreterliğimize şahsen başvuru yapabileceklerdir. Başvuru için son tarih: 14/10/2024 Saat: 10:00'dur.

Başvuru için gerekli belgeler

1-Başvuru Dilekçesi

2-Nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

3-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Kardeş bilgileri dahil) / Şehit Gazi Belgesi