21.10.2024

AZAMİ SÜRE SONU ÖĞRENCİ DURUMLARI HAK.

2547 Sayılı Kanunun 44. Maddesine istinaden hazırlanan D.Ü. Azami Öğrenim Süresi Sonunda Yapılacak İşlemlere İlişkin Yönerge (13.09.2024 Tarihli 2024/107 Nolu Senato Kararı) (TIKLAYINIZ) uyarınca 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sonunda yapılan azami süre sonu değerlendirme işlemleri sonucunda kaydı silinecek, ek süre kullanacak ve üç yıl sınav hakkı olan öğrenci listeleri kesinleşmiştir:

Azami Süresini Doldurduğundan Kaydı Silinecek Öğrenciler İçin (TIKLAYINIZ)

Ek Süre Hakkı Devam Eden Öğrenciler İçin (TIKLAYINIZ)

3 Yıl Sınav Hakkı İçerisinde Olan Öğrenciler İçin (TIKLAYINIZ)

Kaydı silinecek öğrenciler listesinde adı olduğu halde ders kaydı yapmış olan öğrencilerimizin kayıtları ile beraber ders kayıtları da silinecek olup, ilgili öğrencilerin en geç 25.10.2024 Cuma günü mesai bitimine kadar ücret iade formu (TIKLAYINIZ) ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Konuya ilişkin itirazı olan öğrencilerimizin, Mühendislik Fakültesine Dekanlığına yazacakları itiraz dilekçelerini iş bu duyurunun ilanını takiben en geç 7 (yedi) gün içerisinde Mühendislik Fakültesi Evrak Kayıt ofisine elden teslim etmeleri ya da mf@duzce.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.