8.10.2024

Milli Teknoloji Hamlesinin ana bileşenlerinden olan beşeri sermaye gelişimine katkı sağlamak hedefiyle, öğrenimi devam eden lise öğrencileri ile lise üzeri eğitim düzeyine sahip öğrenci ve yeni mezunların* proje üretmelerini, geri bildirimler yoluyla projelerini geliştirmelerini, geliştirdikleri projelere yönelik düzenlenen yurt içi ve yurt dışı bilimsel ve/veya teknolojik yarışma ve ilgili etkinliklere katılmalarını teşvik etmek amacıyla Bilim ve Toplum Destek Programları 4001 Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği çağrıları yayınlanmıştır.

*Mezuniyetlerinin üzerinden en fazla 1 yıl geçmiş olması gerekmektedir.

1 Ekim itibariyle http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden alınan başvurular 31 Aralık 2024 (saat 17.30) tarihine kadar tamamlanabilecektir.

Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için aşağıda yer alan program sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

4001 Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği