6.08.2024

Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce I-II) Sınavı

Zorunlu Yabancı Dil I-II derslerini alamamış veya başarısız olmuş öğrencilere bir defaya mahsus sınav yapılacaktır.

Başvurular birim öğrenci işlerine dilekçe ile yapılacaktır. Dilekçeyi elden verebilirsiniz veya e-Posta (ilahiyat@duzce.edu.tr) adresinden gönderebilirsiniz. Başvrular 7 Ağustos 2024 (yarın) kadar alınacaktır.

İngilizce I, Yabancı Dil I Dersi Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Tarihi ve Saati:

08 Ağustos 2024 Saat:11:00 Sınav Yeri: Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi Dersliği Zemin Kat Akşemsettin Amfisi

İngilizce II, Yabancı Dil II Dersi Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Tarihi ve Saati: 08 Ağustos 2024 Saat:15:00 Sınav Yeri: Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi Dersliği Zemin Kat Akşemsettin Amfisi